Despre noi

Povestea noastră

Angajat față de excelență

Suntem un grup de 86 de experți în documente care lucrează în mai multe țări UE (de obicei pentru agențiile guvernamentale responsabile cu emiterea și înregistrarea unui anumit document). deși conexiunile noastre, putem înregistra documente în aproape toate țările UE fără probleme. Ofer licența noastră documente ușor și rapid cu înregistrarea.

Am început serviciul nostru de documente producând permis de conducere pentru români în București din 2016 înainte de a ne extinde în restul României și, de asemenea, în alte țări din UE.
Construim relații cu partenerii noștri din alte țări, astfel încât să producem documentele pentru acea țară și ei ne vor ajuta să înregistrăm aceste documente în sistem.

Mărturii

Ce spun clienții noștri

Încerc să-mi iau un nou permis de conducere de mai bine de 5 luni, dar continui să piez examenul de conducere, sunteți grozavi, ce să mai spun că obținerea noului permis de conducere în doar 3 zile a fost impresionant și acum pot să iau copiii mei de la școală și îmi fac sarcinile fără a fi nevoit să mă bazez pe transportul public.
Alexandra
Am ieșit la o băutură cu prietenii, am băut și, pe scurt, permisul de conducere mi-a fost reținut de poliție și întreaga mea viață depinde de conducere, deoarece sunt șofer de livrare. Voi, băieți, erați singura mea speranță în momentul în care v-am contactat, sunt atât de fericit să-mi iau noul permis de conducere și să încep să conduc din nou. Un prieten care a folosit serviciul dumneavoastră înainte m-a recomandat. Păstrați treaba bună.
Jamie Carter
Recomand cu mare drag această companie dacă aveți nevoie de un pașaport românesc UE rapid! M-au ținut la curent cu procesarea pașaportului și pașaportul meu a fost livrat la data la care mi s-a spus. Serviciu excelent pentru clienți și mi-a răspuns întotdeauna întrebărilor rapide, precise și cu amabilitate. Mulțumesc foarte mult. Smolov P. București, România
Cristina
Am vrut doar să-ți trimit un URAș Uriaș și MULTUMESC! M-am născut în Canada, am crescut acolo. Cu ajutorul dvs. și cu serviciul profesional pe care compania dvs. l-a furnizat, am putut primi un pașaport accelerat și permis de conducere pentru a mă bucura de o călătorie fabuloasă timp de 7 zile în Austria! Am avut șansa de a petrece timpul cu familia mea și, de asemenea, conduceți în Europa, totul datorită serviciilor oferite. Erau 12 dintre noi! Deși s-a coborât înainte de plecarea călătoriei noastre, am făcut-o! Big Ups Joey
Florin
error: Content is protected !!